Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Serif. Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid
Home.Er op uit.Activiteiten.Ons motto.Contact.Links.
Yoga Dharana
Activiteiten

 

Hatha Yoga & KinderYogaIn 2000 kwam ik in aanraking met Reiki. Ik werd getroffen door de hele sfeer eromheen en er ging een ‘spirituele’ wereld voor mij open. In oktober 2000 werd ik geïnitieerd in de eerste graad van de Reiki. Ik vind zelf dat ik door de Reiki cursus erg veranderd ben, het heeft mijn leven verreikt. In november 2001 ontving ik de tweede graad van Reiki.

Het vrijwilligers werk bij de Regionale adviescommissie voor de woningbouw dat ik al een paar jaar deed, paste niet meer, en ik ging bij de peuterspeelzaal ‘Ukkepuk’ helpen als vrijwilligster. Het werken met kinderen is heerlijk en loopt als een rode draad door mijn leven.
In die tijd las ik een artikel over kinderyoga en ik dacht toen, dat is het, dat is echt iets voor mij, maar druk met zoveel dingen, bleef het daarbij.

Tot voorjaar 2006, toen ik bij een kennis zelf yoga lessen begon te volgen. Na 5 lessen wist ik het, hier wil ik meer van weten en verder in gaan.
In september 2006 begon ik aan de opleiding voor Hatha yogadocent bij Ron van der Post in Nijmegen. Deze drie jarige opleiding is een van de weinige in Nederland die een levende band heeft met de bron van Yoga in India. Al snel werd yoga een levensweg voor mij. In mei 2008 heb ik een yoga studiereis naar India gemaakt, onder leiding van mijn yogaleraar. Sinds 11 juni 2009  ben ik gediplomeerd yogadocent.
In september 2009 ben ik begonnen met een cursus yoga voor kinderen bij Femmy Brug in Arnhem.
Sinds april 2009 geef ik yogalessen in de Bron in Groenlo.